© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.10.2016 20:40:06

Navijač Tottenhama si je moral nadeti dres Arsenala

Navijači nasprotnih klubov se med seboj zbadajo, včasih tudi sežejo v roko in med seboj stavijo na kakšen zanimiv razplet. Še posebej to velja za navijače velikih tekmecev.

Takšna sta brez najmanjšega dvoma londonska tekmeca Arsenal in Tottenham. Neimenovan navijač slednjih je že dvakrat izgubil takšno stavo proti neimenovanemu navijaču Arsenala, vendar ga ni izučilo.

Na začetku prejšnje sezone Premier lige sta fanta sklenila stavo, kateri od njunih klubov bo prvenstvo končal na višjem mestu. Glede na to, da je vse od leta 1995 Arsenal končal višje od mestnega tekmeca, je bila stava videti naravnost nora.

Pa vendarle, Tottenhamu je v zaključku sezone bolje kazalo, v zadnjem krogu bi moral na drugem mestu, ko je bilo že jasno, da bo naslov pripadel nogometašem Leicestra, le še zadržati dve točki prednosti, nasproti pa mu je stala enajsterica Newcastla, ki se je v tistem trenutku že poslovil od prvoligaške druščine.

Vendar se ni izšlo, že izpadli Newcastle je tekmo dobil s 5:1, na drugi strani pa je Arsenal s 4:0 odpravil Aston Villo, to pa je pomenilo, da so topničarji skočili na drugo mesto in iz njega izrinili Tottenham.

navijac tottenhama 2


Iz začetka zgodbe neimenovani navijač Tottenhama, ki rad stavi in stave kot po tekočem traku tudi izgublja, je tako imenovano kazen opravil ta konec tedna, na včerajšnji tekmi med Arsenalom in Swanseajem. Stava je namreč določala, da mora poraženec v dresu nasprotnega kluba obiskati srečanje najhujšega tekmeca in na hrbtu nositi zgovorno sporočilo. Tako je na njegovem hrbtu pisalo: "Sem navijač Tottenhama, vendar sem spet izgubil stavo."

Stavili bi, da mu je bilo zelo nerodno, čeprav se je morda na takšne situacije ob vseh izgubljenih stavah že navadil.