© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.10.2016 16:15:46

Popoln razkol med Icardijem in navijači: nisi moški, nisi kapetan, si drekec!

Profimedia

Neverjetno, v Milanu se odvija prava drama med prvim zvezdnikom Interja in navijači.

Mauro Icardi je (seveda z izdatno pomočjo) spisal avtobiografijo, v kateri je neusmiljeno obračunal z vsemi in vsem. Kot bi nameraval pojutrišnjem umreti, ne kot da ga čaka cela kariera, pravijo nekateri in imajo prav. Skupil jo je Diego Maradona, klubski in reprezentančni soigralci, pa tudi navijači. 

V enem od poglavij je Icardi precej ostro nastopil proti organizirani skupini navijačev Interja in celo namigoval na fizičen obračun z njim, kar je sprožilo pravi vihar. Najprej na spletu, nato pa se je preselilo na stadion San Siro, kjer Inter danes popoldne igra proti Cagliariju.

Navijači so v soboto zvečer napovedali oster protest in se požvižgali na pozive, naj si premislijo. Razvili so velikanski transparent, na katerem so dodatno zahtevali (kot so storili že na spletu), naj klub odvzame Icardiju kapetanski trak. "Nisi moški, nisi kapetan, si navaden drekec," je pisalo v prostem prevodu.

Ob tem je treba poudariti, da se nekateri "navadni" navijači s tem niso strinjali, Icardi je pod velikim pritiskom zapravil enajstmetrovko, podpredsednik kluba Javier Zanetti, nekdanji dolgoletni kapetan, pa je napovedal ukrep. "Navijači so najpomembnejši, Mauro je šel predaleč in resno moramo razmisliti, kaj storiti."