© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.10.2016 08:01:22

Saj ni nič čudnega, da se Balotelli v Nici počuti odlično (video)

Italijanski napadalec v teh mesecih uživa na francoskih zelenicah, ob pogledu videa, ki ga je objavil na instagramu, je temu res težko oporekati.

Poleg prekrasnega razgleda iz svojega novega domovanja, je Balotelli za Sky Sport Italia razkril še, kje se je v svoji karieri najbolje počutil.

"Tam, kjer sem zdaj, je zares lepo. Lokacija je igrala pomembno vlogo v moji odločitvi, potem ko sem prej živel v Liverpoolu in Milanu. V življenju nimam več sanj, ampak le cilje. Klubi, v katerih sem se dobro počutil? Nica, Manchester City, to je pa vse," je dejal kontroverzni Italijan.

Na zadnjem srečanju pred reprezentančnim premorom je sicer videl tudi svoj prvi rdeči karton na francoskih zelenicah, kljub vsemu pa je na začetku svoje poti na Azurni obali več kot navdušil. Na petih tekmah je vknjižil 6 zadetkov, s čimer pa vseeno ni dobil vpoklica v italijansko reprezentanco.

"Pogrešam igranje v reprezentanci, ampak moram priznati, da zasluženo nisem bil z njimi. Upam, da se v modro odenem kmalu, ampak zares le v moji najboljši formi. Zame je bolje, da moram izpustiti ti dve tekmi, da se lahko čim bolje pripravim na naslednje." Ga Italija zares potrebuje? Kako dolgo bo Mario še zdržal v takšni formi? To so vprašanja, na katere bomo odgovore začeli dobivati po reprezentančnem premoru. 

Za zdaj lahko le uživamo ob pogledu, ki nam ga je namenil Super Mario.