© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.09.2016 13:37:28

Vratar storil neumno napako, predsednik kluba ga je udaril in odpustil (video)

Bizarna zgodba prihaja iz prve grške nogometne lige.

Argentinski vratar Matias Degra je v prvem krogu grškega prvenstva v dresu AEL-a iz Larisse storil nedopustno napako, poskušal je preigrati tekmeca, izgubil je žogo in njegovo moštvo je prejelo zadetek. 

Vsekakor neumnost, ob kateri bi si Degra zaslužil nekaj krepkih besed, a nikakor ne dogodkov, ki so sledili po koncu dvoboja. Po tekmi je namreč izkušenega, 33-letnega argentinskega čuvaja mreže pričakal predsednik kluba Alexis Kouias, nato pa se je zgodilo ... 

"Rad bi se opravičil navijačem, zaradi moje napake smo izgubili dve točki. Toda takšne stvari se dogajajo tudi najboljšim, meni se je zgodilo prvič in šokiran sem. Ko sem odšel z igrišča, me je Kouias poklical k sebi, prijel me je za vrat in udaril. Ko je to želel storiti še drugič, sem reagiral in se začel braniti. Ob nama je bilo 20 ljudi, ki so lahko videli, kaj se je zgodilo," je dejal Degra. 

Hrbet je Degri obrnil tudi trener, ki mu je po dvoboju dejal, da lahko zapusti klub, ker ga več ne potrebuje, grški mediji pa poročajo, da naj bi Argentinec že ostal brez pogodbe. 

"Užival sem v nogometu, z velikim zadovoljstvom sem prihajal na treninge, zdaj pa mi je slabo. Razmišljal sem, da poiščem pravico na sodišču, kajti to se mi prvič dogaja. Sem tujec in ne vem, ali so takšne stvari normalne. Ne želim delati težav. Nisem spal celo noč, potem pa sem jokal. Ta napaka me bo preganjala vse do smrti, ogledal sem si videoposnetek 2000-krat. Jokal je tudi moj oče, dejal mi je, naj se vrnem v Argentino. Mislim, da bom odšel iz Grčije. Preživel sem devet let v Evropi, zdaj pa se moram vrniti v Argenitno ..." je še dejal skrušeni Degra.