© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.08.2016 22:03:31

Mati vseh stavnih listkov (foto)

betfred twitter

Vsake toliko v javnost pricurljajo podatki o neverjetnih naključjih (ali znanju), ki prinesejo kupe denarja na stavah.

Ampak tale iz Škotske je nekaj posebnega. Pravzaprav je tako neverjeten, da so vse stave v primerjavi s to videti precej enostavne. 

Ko pa temu dodamo, da se je pod mater vseh stavnih listkov podpisal nezaposleni možakar, ki je v življenju moral pretrpeti ogromno gorja, potem je zgodba še toliko bolj srce parajoča.

Dobitnik skoraj 70 tisoč evrov je ta konec tedna postal Steve Sales. Na tri pare je vložil vsega evro in pol in jih pretvoril v zares neverjeten dobitek.

Pari so bili ob tem še bolj fascinantni. Stavil je namreč, da bodo tako Inverness, Ross County in Dundee v škotskem pokalu v prvem krogu premagali svoje nasprotnike. Ne samo to, ker so bili vsi izraziti favoriti proti slabšim moštvom, je možakar sklenil, da poskusi s stavo, da bodo vsa tri moštva zmagala z natanko 7:0. 

Nebodigatreba, zgodilo se je prav to in nesrečnež je postal srečnež. Brezposelni Sales je bil ob vsem skupaj seveda navdušen. "Zelo lepo bo ves čas imeti elektriko in malce bolj poln hladilnik. Mamo bom odpeljal na križarjenje, saj je v zadnjem času veliko trpela, ko je skrbela za bolnega očeta."

Možakarju ne moremo, da ne bi privoščili, saj si je kot kaže precej olajšal življenje, ob tem pa ni pozabil na najbližje. Fred Done, lastnik Betfreda, ki je moral izplačati noro stavo pa je dejal naslednje: "Nikoli nisem bil priča bolj neverjetni stavi. Nikoli."