© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.08.2016 16:20:06

Ranieri in Wenger v vojni za Alžirca (foto in video)

Reuters

Nogometaši Leicestra so seveda tema številnih pogovorov od konca lanske sezone, ko so senzacionalno osvojili naslov prvaka v premier ligi.

Med njimi je med boljšimi seveda Rijad Mahrez, ki si ga lisice za vsako ceno želijo zadržati v svojih vrstah. Zanj se je vnel pravi boj med trenerjema Leicestra in Arsenala.

Londončani so prepričani, da jim ne bo še drugič ušel iz rok igralec iz vrst prvakov, Arsene Wenger pa je ob vprašanju o nakupu Mahreza ponudil svoj zelo netipični nasmeh. "Ne morem vam ponuditi jasnega odgovora, saj v javnosti ne govorimo o prestopih. Naj ostane skrivnost, to je najboljša pot." 

arsenal
vszi

Le redko je Francoz tako nasmejan in navijači so takoj pograbili njegovo reakcijo in začeli sanjati o veliki okrepitvi. 

Mahrez jih bo stal več kot 50 milijonov evrov, Claudio Ranieri pa ne meče puške v koruzo. Videl je že, kako je Jamie Vardy zavrnil Arsenal, zdaj želi s komentarji vplivati tudi na Alžirčevo odločitev.

"Pogosto govorim z njim in mu pravim, Rijad, ostani pri nas, to je boljša pot za tvojo prihodnosti." je za Sky sports povedal italijanski strateg. "Mislim, da je dovolj inteligenten, da se bo odločil ostati."

Kdo bo prepričal Mahreza? Smejoči se Wenger ali prepričljivi Ranieri?