© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Izidor Volf
Izidor Volf
01.08.2016 13:07:40

Costa bi odšel, pa ga ne spustijo (video)

Reuters

Po spletu je zakrožil senzacionalni posnetek, v katerem Diego Costa v pogovoru s Sergiem Ramosom jasno napoveduje željo po slovesu od Chelseaja.

Kontroverzni napadalec londonskega Chelseaja Diego Costa je v minulih dneh znova v središču pozornosti nogometne javnosti. Tokrat ne zaradi vedenja, pač pa prestopnih govoric.

Na veliko se šušlja o njegovi želji po odhodu iz londonskega kluba in vrnitvi v klub, kjer je zaslovel, madridski Atletico. Potem, ko je Diego Simeone kupil napadalca Kevina Gameira iz Seville, se je zdelo, da je prestop Coste posledično padel v vodo. Toda po odmevni pripravljalni tekmi, ki sta jo v okviru ameriške turneje odigrala Chelsea in madridski Real, je v javnost prišel posnetek, ki je ponovno buril duhove.

V videu, ki je prišel iz Michigana, je namreč razvidno, kako Costa branilcu Reala na vprašanje "Zakaj se ne vrneš v Madrid?" odgovarja z "Ne spustijo me." Zgovorna je tudi gesta, ko Costa na vprašanje nekoga iz občinstva glede povratka v špansko prestolnico odgovori z odmahovanjem s kazalcem. 

Očitno je torej pri Costi interes za povratek v špansko prestolnico prisoten, toda ne tudi Chelseajeva želja po njegovi prodaji. Modri so resda kupili sila nadarjenega belgijskega napadalca Michyja Batshuayija, a Antonio Conte vztraja, da le-ta ni zamenjava za Costo, pač pa le njegova dopolnitev. Če pa naposled le pride do zasuka in Costa spet obleče rdeče-beli dres Colchonerosov, imajo bojda modri že pripravljeno ponudbo za vrnitev Romeluja Lukakuja iz Evertona.