© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.07.2016 18:48:21

Predsednik Napolija ostro napadel Higuaina

Reuters

Prestop Gonzala Higuaina iz Napolija v Juventus še vedno močno buri duhove. Potem ko je Argentinec kot glavni razlog za "pobeg" iz Neaplja navedel predsednika tega kluba Aurelia De Laurentiisa, se je ta seveda odzval.

Navijači Napolija so nezadovoljni z razpletom, jezni predvsem na Higuaina, ki je z njimi prepeval navijaške pesmi, potem pa jih je izdal. Obenem so jezni tudi na upravo kluba z De Laurentiisom na čelu, katerega Higuain krivi za svoj odhod.

De Laurentiis mu seveda ni ostal dolžan. Še posebej ga je zmotil tisti del Argentinčeve izpovedi, češ da v družbi predsednika ni mogel preživeti niti minute več.

"Če se je gospod Higuain res tako slabo počutil v moji družbi, je zelo dolgo rabil, da je to ugotovil. V nasprotnem je velik lažnivec ali pa zelo dober igralec. Ampak to slednje izključujem, ker poznam igralce," je čez svojega nekdanjega nogometaša udrihal predsednik Napolija, sicer najmočnejši filmski producent v Italiji.

higuain
vszi


"Veliko časa sva preživela skupaj, celo neposredno pred njegovim odhodom v Torino. Verjemite mi, Gonzalo ni z ničemer kazal, da bi ga moja prisotnost motila. Vselej je bil prijazen in povsem miren. Veliko ljudi je, ki lahko to potrdijo," je nadaljeval De Laurentiis.

Končal pa je pri denarju: "Kako to, da njemu in njegovem agentu nisem šel na živce, ko smo lani govorili o podaljšanju pogodbe? Če sem bil tako naporen, ne bi ure in ure sedela ob meni in se pogovarjala o denarju. O veliko denarju. Ali imata obraz, ko pravita, da ekipa, ki je Higuainu omogočila 38 zadetkov ni dobra ekipa?"

In zdaj skušata mene okriviti za odhod iz Neaplja, kar je nespoštovanje do prebivalcev tega mesta. Higuain je izdal Neapeljčane,"
je ostro zaključil De Laurentiis.