© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.07.2016 18:57:51

Ruska reprezentanta porabila 250 tisoč evrov za 500 steklenic šampanjca? (video)

Reuters

Sta ruska reprezentanta Pavel Mamaev in Aleksander Kokorin res porabila 250 tisoč evrov za 500 steklenic šampanjca v Monte Carlu?

Iz Rusije prihaja precej bizarna novica, nogometaš Zenita Aleksander Kokorin in njegov reprezentančni soigralec, sicer nogometaš Krasnodarja, Pavel Mamaev sta bila finančno kaznovana s strani svojih klubov in odstranjena iz prve ekipe zaradi zabave, ki sta si ju privoščila v Monte Carlu.

Po poročanju ruskih medijev sta Kokorin in Mamaev v Monte Carlu po izpadu Rusije iz evropskega prvenstva preživela nekaj dni oddiha, v eni izmed noči pa naj bi v lokalu Twiga kupila 500 steklenic šampanjca, za katere naj bi odštela skupaj 250 tisoč evrov. Za zabavo naj bi bojda izvedel tudi ruski predsednik Vladimir Putin.

"Moramo biti zelo previdni in ugotoviti, če sta naša nogometaša plačala za to zverinsko zabavo, ali jo je financiral nekdo drug," je dejal predstavnik za odnose z javnostmi ruske nogometne zveze Dimitri Peskov, in dodal: "Če sta bila za zabavo odgovorna nogometaša, jima bo sodil bog." 

Pojavil pa se je že demanti te novice, za katerega je poskrbel kar legendarni Flavio Briatore, ki je na svojem Instagram profilu zapisal, da sta bila Mamaev in Kokorin res v tem nočnem klubu, a da nista bila ona tista, ki sta naročevala vse te šampanjce. 

"V Twigi je bila privatna zabava, ki so jo organizirali Rusi. Spoznali so Kokorina in Mamaeva ter jima v znak spoštovanja začeli pošiljati steklenice šampanjca, DJ-ja pa so prosili, naj zavrti rusko himno. Potem so tudi drugi gosti želeli izraziti spoštovanje do njiju in so tudi oni začeli pošiljati steklenice šampanjca. Najbolj smešno pa je bilo, da nogometaša sploh nista pila alkohola," je zapisal Briatore. 

mamaev kokorin

Zgodba torej še ni zaključena, vi pa si lahko pogledate, kako je videti, ko nekdo naroči 500 steklenic šampanjca.