© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.07.2016 14:14:43

Kakšno življenje nesojenega člana Zavrča: po EP še tarča velikana!

GNK Dinamo

Nogometaš Dinama Marko Rog bi lahko postal naslednji, ki ga bodo Zagrebčani za visok znesek prodali na tuje.

Kot vse kaže, bo zagrebški Dinamo letos poleti spet dobro zaslužil. Sila nadarjeni Marko Pjaca je želja številnih klubov, tudi AC Milana in Interja, a stadion Maksimir v hrvaški prestolnici bi lahko zapustil tudi Marko Rog. Gre za nesojenega nogometaša Zavrča, ki je bil pred časom v Halozah na preizkušnji, a ni podpisal pogodbe, ker so mu jo vodilni ljudje kluba kljub navodilom Milana Vuka – pozabili ponuditi!

No, Rog danes zagotovo ne obžaluje, da ni nikdar zaigral v 1. SNL. Šele 20-letni Varaždinec je lani za kar okoli pet milijonov evrov, kar je hrvaški rekord za prestope znotraj lige, iz Splita prestopil k Dinamu, zdaj pa se zdi, da bi lahko že po enem letu zapustil Zagreb.

Kot poročajo mediji v Italiji, se je za vezista ogrel predvsem Napoli, pri katerem so menda prepričani, da bi medse lahko pripeljali nogometaša, ki bi znal biti nekoč uspešen, kot je danes Luka Modrić. Vprašanje seveda le, kakšna so finančna pričakovanja Dinama, ne nazadnje je rog nogometaš, ki je s Hrvaško odpotoval na Euro 2016 in tam tekmo s Španijo tudi začel v prvi postavi.