© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
04.06.2016 17:43:53

Nora, a še premalo nora ponudba

Sem in tja se zavrne tudi ponudbo, ki se jo sicer ne zavrača.

Manchester United je lani globoko segel v mošnjo, v svoje vrste je pripeljal Memphisa Depayja, Bastiana Schweinsteigerja in Anthonyja Martiala, ki bo rdeče vrage denimo stal nekje med 36 in 57 milijoni funtov, odvisno pač od predstav in dosežkov mladega Francoza. A to ni nič v primerjavi s tem, kar so bili pripravljeni zapraviti za Thomasa Mullerja.

Kot je v pogovoru za Frankfurter Allgemeine Zeitung razkril eden vodilnih mož bavarskega velikana Karl-Heinz Rummenigge je bila "ponudba nora". Ponudba, ki se jo ne zavrača. No, skoraj, Bayern jo je namreč brez premisleka zavrnil. "Thomas Muller prihaja iz naše lastne akademije. Rojenje blizu Muenchna, tu je odrasel, je ljubljenec, heroj naših navijačev. Pred letom dni nam je Manchester United zanj ponujal noro vsoto, a nismo niti za trenutek pomislili na prodajo." In koliko so ponujali rdeči vragi? "Bila bi to rekordna vsota," številke sicer ni želel razkriti Rummenigge, a glede na to, da je Real pred leti za Garetha Balea odštel rekordnih sto milijonov evrov, so kot vse kaže tudi gospodje iz Manchestra  ponujali več kot sto milijonov.

Rdečim vragom bi nemški zvezdnik, ki se pogosto znajde na pravem mestu ob pravem času, vsekakor prav prišel, toda glede na Rummeniggejeve besede ga bodo težko zvabili z Bavarske.