© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
04.06.2016 15:23:02

Treniral bo pedofile in posiljevalce

Profimedia

Otoška javnost se iz tedna v teden zabava s prigodami Adama Johnsona, (nekdanjega) nogometaša, ki je zaradi spolnih odnosov z mladoletnico pristal za zapahi.

Materiala jim nikakor ne zmanjka, pravzaprav bi lahko zapisali, da je vsaka nova novica bolj bizarna od predhodne. Tokrat je eno sočno prigodo iz življenja kaznjenca v obtok lansiral Daily Star. Če gre verjeti enemu izmed vodilnih britanskih tabloidov, naj bi si Johnson z blagoslovom uprave zapora dolge ure krajšal tudi z igranjem nogometa. Pod enim pogojem - trenirati mora ekipo, ki je sestavljena iz zapornikov s podobnimi grehi. Če poenostavimo, Johnson, ki je še nedolgo tega v žep pospravil po 60 tisoč funtov tedensko, bo treniral moštvo pedofilov in spolnih prestopnikov.

"Navdušen je, da bo lahko znova igral nogomet, malo maj pa ga veseli, da bodo njegovo moštvo sestavljali predofili in perverzneži. Igrali naj bi proti ekipam iz drugih delov zapora, pa bodo tekme najbrž precej napete, saj ostali zaporniki najbolj črtijo prav spolne prestopnike. Za zdaj trenirajo po trikrat na teden, bi si pa Adam želel še bolj pogosto, nekateri od njegovih varovancev so namreč pretežki, spet drugi verižni kadilci," je za tabloid dejal neimenovani vir.

Še do nedavnega je torej igral s fanti kot so John O'Shea, Jermain Defoe, Jack Rodwell in podobni, danes pa okroglo usnje preganja ob boku pedofilov, posiljevalcev.... Fant, pred katerim je ležal ves svet in ki bi bil bržkone tudi med potniki za prihajajoči Euro v Franciji.