© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.04.2016 14:58:19

Totti prosil za prost dan zaradi krsta hčerke, Spaletti mu je ustregel, a ne čisto

Ljubezensko-sovražno razmerje med legendo Rome Francescom Tottijem in trenerjem Lucianom Spalettijem je dobila novo poglavje.

O težavah na relaciji med Tottijem in Spallettijem smo na veliko že poročali in prepričani smo, da poznate zgodbo. Zgodbo o gologlavem trenerju, ki misli, da njegov varovanec ni več sposoben igrati na najvišji ravni in o legendi italijanskega nogometa, ki ga je na zadnji tekmi Rome s Torinom z dvema doseženima zadetkoma (čeprav je vstopil šele v 86. minuti) in priigranimi tremi točkami (kapetan Rome je zaostanek z 1:2 spreobrnil v vodstvo s 3:2) demantiral.

Da si Totti in Spalletti nista ravno naklonjena, ve cel svet, vendar vse kaže, da se je njun odnos po Tottijevi odlični predstavi proti Torinu le otoplil. Največji športni medij v Italiji La Gazzetta dello Sport namreč poroča o novi zgodbi, v kateri sta v glavni vlogi Totti in Spalletti.

Kapetan Rome je namreč prosil svojega trenerja, če mu lahko dodeli prost dan, ker je moral na krst svojega tretjega otroka, hčerke Isabel, ki se je rodila 10. marca. Spaletti je svojemu varovancu delno ugodil, dopustil mu je, da izpusti popoldanski trening Rome.

Vseeno pa je Spalletti Tottiju pojasnil, da mu ne more dati celega dneva prosto in da naj pride zjutraj ob 8.30 v trening center Trigoria, kjer bo individualno vadil. Kar pod Spalettijevim vodstvom! Rečeno, storjeno. Totti je prišel zjutraj na trening, tam je bil tudi Spalletti in glavna akterja sta opravila trening. O tem, če sta se pri tem kaj zbližala, pa v Italiji (še) ne poročajo ...