© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.04.2016 11:47:19

Hotić: V Mariboru so mi naročili, naj zabijem gol Olimpiji

Arsen Perić

Olimpija bo danes na tekmi s Krškim poskušala vknjižiti nove tri točke, v moštvu Krčanov pa bodo štirje nogometaši še posebej motivirani.

Gre seveda za poker vijoličastih talentov, ki se je pozimi iz Ljudskega vrta na stadion Matije Gubca preselil na polletno posodo. Martin Kramarič, Robert Pušaver, Damjan Vuklišević in Dino Hotić, ki so vijoličasto barvo začasno zamenjali za zeleno-belo, bodo danes poskušali prekrižati načrte zmajem in tako pomagati svojima kluboma, tistemu, katerega člani so v tem trenutku in tistemu, h kateremu se vračajo poleti.

Glavni adut Krčanov (in tudi Mariborčanov) pa bo zagotovo mladi vezist Dino Hotić, ki vse odkar je prišel v Krško kaže fantastične predstave. "Naročili so mi, naj dosežem kakšen zadetek proti Olimpiji in da s Krškim v Stožicah ostanemo neporaženi," je za Sportal naročilo Maribora razkril nizkorasli vezist, in dodal: "Štirje igralci Maribora, ki zdaj igramo v Krškem, se bomo potrudili, da se izkažemo in zagrenimo življenje Olimpiji. Imel bom dvojni motiv."

20-letni vezist je razkril tudi, kdo bo po njegovem mnenju na koncu sezone osvojil naslov državnega prvaka: "Maribor bo prvak. O tem sem prepričan skoraj stoodstotno."