© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.04.2016 17:55:19

Turčija na nogah: Je Eto'o dosegel zadetek z roko?

Sloviti kamerunski napadalec Samuel Eto'o je dvignil ogromno prahu s spornim zadetkom za zmago Antalyasporja nad slovitim Galatasarayem.

Ekipa našega Dejana Lazarevića je presenetljivo prišla do uspeha proti velikanu z izidom 4:2, praktično celotna Turčija pa je na nogah zaradi zadetka, ki ga je pri tem dosegel nekdanji zvezdnik Barcelone in Interja. Kot trdijo mnogi, je bila podaja zanj nekoliko predolga in si je pri pošiljanju žoge v mrežo pomagal z roko.

Urugvajski vratar Galatasaraya Fernando Muslera, ki je bil dogodku najbližje, je povsem izgubil živce, enako velja za še nekaj igralcev slovitega istanbulskega kluba, toda protesti so bili zaman. Sodniki so gol priznali, Eto'o ga je brez posebnih zadržkov proslavil, javnost pa je zdaj izrazito razdeljena.

Več jih vendarle meni, da je bil zadetek bodisi dosežen z roko bodisi si je Kamerunec z roko odločilno pomagal. Kar nekaj pa jih meni tudi, da je to želel storiti, a na koncu vendarle igral le z glavo. Posnetek je dober, a očitno ne dovolj dober, da bi odnesel vse dvome. Poglejte si in presodite sami.