© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
29.03.2016 09:17:11

Prirejanje tudi na tekmah mlajših reprezentanc?

Arsen Perić

Kvalifikacijska tekma za evropsko prvenstvo U-21 med Malto in Črno goro, ki je bila na sporedu pred tednom dni, preiskuje policija.

V sredo, 23. marca, so na Malti gostovali nogometaši mlajše reprezentance Črne gore in slavili z 1:0, zdaj pa je nogometna zveza Malte potrdila, da je obračun pod drobnogledom policije.

Kot navajajo tamkajšnji mediji, naj bi policija zaslišala nekatere domače igralce, ki naj bi jih sumila pri prirejanju izida. "Sodelujemo z oblastmi. Kot ponavadi, bomo tudi tokrat storili vse, da zaščitimo nogomet. To je edini komentar, ki ga imamo na to temo," so sporočili iz maltske zveze.

Govorice, da naj bi na obračun Malta - Črna gora vplivale stave, so se pojavile že dan po tekmi, ostale podrobnosti zaenkrat niso znane, zaradi preiskave, ki je v teku, pa molči tudi policija.

Črnogorci zatrjujejo, da v nečednih poslih niso sodelovali. "To so neumnosti. Mi smo popolnoma čisti v tej zgodbi. Odigrali smo pošteno tekmo in ničesar se ne rabimo bati," je sporočil generalni sekretar črnogorske nogometne zveze Momir Đurđevac.