© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
23.03.2016 15:58:28

Brez dvoma največji oboževalec Ronalda na svetu (fotogalerija)

Danski najstnik je naravnost obseden s portugalskim nogometašem Cristianom Ronaldom.

Shanta Ronaldo, kot je njegovo ime na twitterju, je danski najstnik, ki zapravi tisoče evrov, da bi bil videti kot njegov idol Cristiano Ronaldo, poleg tega pogosto leti v Madrid, kjer si želi spoznati nogometaša madridskega Reala.

Pogosto se v Madrid odpravi pred trening center Reala in tam čaka tudi po šest ur, da bi ga srečal v živo in se z njim fotografiral. Celo lastna družina ga je zdaj začela klicati Cristiano Ronaldo, pred kratkim pa se je z mamo vrnil s potovanja po Madridu, kjer je obiskal tudi stadion Santiago Bernabeu.

ronaldo 2

Večino denarja zapravi za oblačila, ki so na las podobna Ronaldovim, redno obiskuje tudi frizerja, ki mu uredi ravno takšno pričesko, kakršno ima v tistem trenutku Ronaldo, puli pa si celo obrvi!

Na svojemu twitterju redno objavlja različne fotografije, na katerih imitira slavnega Portugalca, "kopiral" pa je tudi fotografijo Ronalda s sinom, le da se je na Shantajevi fotografiji pojavil njegov mlajši brat.

ronaldo 4

Zaenkrat mu odlično uspeva, saj ga sledi vse večje število ljudi, tudi sam pa igra nogomet, in sicer za Odense Boldklub. Najbolj ponosen je seveda na fotografijo v družbi svojega idola, številni sledilci pa z zanimanjem spremljajo, s čim bo presenetil v prihodnje.