© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.03.2016 13:37:47

Nemoralna ponudba za Ibrahimovića? 75 milijonov evrov na sezono!

Reuters

Kje bo švedski zvezdnik nadaljeval kariero, še naprej ostaja zavito v tančico skrivnosti.

Zlatan Ibrahimović je vedno znova v središču pozornosti. Na tak ali drugačen način, v zadnjem času so najbolj vroča ugibanja o njegovi nadaljnji karieri. Bolj ali manj je jasno, da bo po koncu sezone zapustil PSG. "Ne verjamem, da lahko Eifflov stolp zamenjajo z mojim kipom. Če ljudje v klubu lahko to uredijo, potem bom ostal," se je pred kratkim pošalil Zlatan Ibrahimović, toda njegove besede so vsekakor dovolj zgovorne.

Zdaj je največ govora o tem, da bi utegnil švedski zvezdnik svojo nogometno pot nadaljevati na Otoku, najbolj pogosto se omenjata Chelsea in Manchester United, medtem pa so nekateri svetovni mediji v javnost posredovali informacijo, da naj bi se v lov za veliko ribo podali Kitajci, ki so v svojo državo privabili že lepo število zvezdnikov. Denarja jim res ne manjka, toda zdaj se je menda kar sam državni vrh odločil, da bodo Zlatana Ibrahimovića skušal prepričati, da se preseli k njim. S 75 milijoni evrov! Na sezono! Da, prav ste prebrali.

Ime kluba ostaja neznanka, prav tako ni jasno, ali glavnega igralca zgodbe takšen scenarij sploh zanima, da bi bila zadeva lahko resna, pa razkriva podatek, da naj bi se v akcijo prihoda aktualnega napadalca PSG-ja vključil nihče drug kot generalni sekretar kitajske komunistične partije Xi Jinping.