© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
23.03.2016 10:46:51

Ronaldo klubsko rivalstvo postavil na stran in pomagal Neymarju

Profimedia

Angleška novinarka in televizijska voditeljica Kate Abdo je povezovala tudi zadnjo prireditev za zlato žogo za najboljšega nogometaša minulega leta in med drugim razkrila zanimivo podrobnost v povezavi s Cristianom Ronaldom.

V Zürichu so 11. janurja razglasili najboljše nogometaše minulega leta, svojo peto zlato žogo pa je v svojo vitrino pospravil argentinski nogometaš in član Barcelone Lionel Messi.

Zanimive stvari pa so se dogajale že pred začetkom uradnega dela prireditve. Kot je razkrila voditeljica Kate Abdo, se je na generalki v nekoliko drugačni vlogi znašel Cristiano Ronaldo.

Zvezdnik madridskega Reala je namreč veliko klubsko rivalstvo postavil na stran in z velikim veseljem priskočil na pomoč enemu največjih zvezdnikov Barcelone Neymarju. Prikupna voditeljica v pogovoru z angleškimi mediji ni varčevala s pohvalami na račun Ronalda, med drugim je dejala: "Na prireditvi Ballon d'Or vedno naredimo najprej vajo z igralci, preden zares stopijo na oder. Ronaldo je prišel v družbi Neymarja, ki je Brazilec, Portugalec Ronaldo pa tako govori enak jezik. Čeprav sta Messi in Neymar soigralca, pa je bil Ronaldo tisti, ki ga je vozil naokoli, pokazal, kam mora stopiti in poskrbel, da je vse razumel."

neymar messi ronaldo

"Bil je zelo prijazen in ustrežljiv do Neymarja, poskrbel je, da mu je bilo vse jasno," je še pojasnila Kate Abdo in dodala: "Takšnega Ronalda zagotovo niste pričakovali."

Cristiano Ronaldo je v boju za zlato žogo na koncu osvojil drugo mesto, Neymar pa je bil tretji.