© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.03.2016 17:33:12

Barca želi čudežnega dečka, Rennes zavrnil zajetno ponudbo (video)

Profimedia

Dres Rennesa nosi najstnik, ki vedno bolj buri duhove ljudi iz nekaterih največjih evropskih klubov.

Ousmane Dembele pri vsega osemnajstih velja za čudežnega dečka francoskega nogometa. Napadalec igra za Rennes, za katerega je kljub mladosti v tej sezoni zabil devet golov na osemnajstih prvoligaških obračunih, v povprečje se torej med strelce vpiše na vsaki drugi tekmi. Svoj prvi gol je zabil že, ko se je šele prvič znašel v udarni enajsterici Rennesa, na začetku meseca se je ob zmagi nad Nantesom veselil tudi prvega hat-tricka.

Nekateri v Franciji v šali radi rečejo: Dembele je edini nogometaš poleg Zlatana Ibrahimovića, o katerem se v tej državi govori nekoliko glasneje. Temu primeru je zanimanje, ki vlada zanj, če gre verjeti France Footballu, pa ne govorimo več le o zanimanju, ampak že kar o konkretnih ponudba. Tako naj bi na vrata Rennesa že potrkala Barcelona, toda kot France Football navaja vir blizu kluba, je najstnikov klub zavrnil katalonsko ponudbo v višini kar 35 milijonov evrov.

Poleg Barcelone se menda z Dembelejem že spogledujeta tudi Bayern iz Münchna in Manchester City, Barcelona pa je bojda svojega oglednika poslala prav na tekmo, na kateri je mladenič zabil kar tri gole.