© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.03.2016 08:39:04

Okoli Zlatana se vse bolj smuka trener, ki je uradno še brez dela

Reuters

Kje bo kariero nadaljeval švedski zvezdnik Zlatan Ibrahimović?

Kje bo kariero nadaljeval Zlatan Ibrahimović? Legendarni napadalec iz Švedske je trenutno član Paris Saint Germaina, a mu poleti poteče pogodba, nove pa še ni podpisal in vprašanje, če jo sploh bo. Ker bo poleti prost nogometaš, zanj vlada gromozansko zanimanje, med drugim se je zanj spet ogrel tudi njegov nekdanji klub Milan. A slednji bo očitno imel resnega tekmeca v Manchester Unitedu, v prvi vrst, ker ga želi k slednjem pripeljati trener, ki sicer uradno sploh še ni zaposlen na Old Traffordu.

Kot poroča Le10Sport, je stik z Ibrahimovićem že vzpostavil Jose Mourinho, kontroverzni Portugalec, ki je sredi aktualne sezone dobil nogo pri Chelseaju. Za zdaj je vsaj uradno brez dela, toda menda je le še vprašanje časa, kdaj bo prevzel rdeče vrage. In očitno želi tam sodelovati tudi z Ibrahimovićem, ki ga že pozna iz časov, ki sta jih skupaj preživela pri milanskem Interju.

United se za Ibrahimovića zdi še toliko bolj verjetna destinacija, saj je Anglija država, v kateri v svoji pestri karieri še nikdar ni igral.