© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.02.2016 20:11:18

Mourinho izkoristil Real za podpis pogodbe z Manchester Unitedom?

vszi

O tem, da naj bi Jose Mourinho po koncu sezone podpisal pogodbo z angleškim velikanom Manchester Unitedom čivkajo že ptičice na vejah, španski mediji pa so lansirali novo zgodbo.

Če gre verjeti španskemu El Paisu, potem je Jose Mourinho, da bi dobil v podpis pogodbo z rdečimi vragi, potegnil asa iz rokava in za dosego svojega cilja izkoristil kar Real Madrid

Nobena skrivnost ni, da si je Florentino Perez januarja na vse kriplje prizadeval, da bi Mourinha prepričal, da poleti znova sede na klop Real Madrida. A predsednik galaktikov v svoji nameri ni uspel, Portugalec je namreč bojda podpisal predpogodbo z Manchester Unitedom. 

Zanimanje Reala je najboljše unovčil agent portugalskega strokovnjaka Jorge Mendes, ki je pritisnil na vodstvo rdečih vragov, da čim prej njegovemu klientu ponudi v podpis pogodbo, kar so pri Unitedu tudi storili. 

El Pais še poroča, da naj bi pogodba vsebovala klavzule o plačilu kazni v primeru, da si katera od strank premisli. Španski medij pa je zraven dodal še, da naj bi Perez po košarici Mourinha pomislil, da bi na klop ustoličil odličnega trenerja Tottenhama Mauricia Pochettina, ki pa naj ne bi bil dovolj karizmatičen za trenerja belega baleta, hkrati pa naj bi težave pri pogovorih z Argentincem povzročal tudi predsednik Spursov Daniel Levy, s katerim Real ni v najboljših odnosih zaradi težav pri podpisovanju pogodbe z Garethom Baleom