© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
29.02.2016 19:01:30

Niang spet udeležen v prometni nesreči

Napadalec italijanskega nogometnega prvoligaša Milana M'baye Niang je bil v nedeljo zvečer - nekaj ur prej se je veselil prvenstvene zmage proti Torinu z 1:0, tekma pa je bila v močnem dežju - udeležen v prometni nesreči. Sam je sporočil, da je bil sopotnik in da je bila lažja nesreča, italijanski mediji pa poročajo drugače.

"Moj voznik in jaz sva dobro. Avto je drsel zaradi dežja, bilo je več strahu kot škode. Pripravljen sem na preostanek sezone z Milanom, Forza Milan," je na družbenem omrežju Twitter zapisal 21-letni Francoz, ki sicer nima vozniškega dovoljenja.

Njegov klub je v kratki izjavi za javnost zapisal, da si je Niang poškodoval gleženj in ramo, ni pa razkril, če bo mladi Francoz zaradi tega izpustil kakšno tekmo ali za kako hude poškodbe gre. Sky Sport pa je poročal, da bo mladi napadalec zaradi poškodb počival dva meseca in da je test alkoholiziranosti bil negativen.

Niang je februarja 2014, ko je bil član Montpellierja, dobil 18-mesečno prepoved vožnje, ko je bil udeležen v prometno nesrečo s Ferrarijem. Francoski napadalec je pobegnil s kraja nesreče in zanikal obtožbe, preživel štiri dni v priporu, nato pa mu je sodišče odvzelo vozniško dovoljenje.