© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.02.2016 10:38:33

Edin Džeko in zgrešena priložnost leta (video)

Profimedia

Bosanski napadalec Edin Džeko je bil glavni mož v vrstah Rome pri včerajšnji visoki zmagi nad Palermom, toda še preden je postal velik junak, se je pri rezultatu 0:0 zelo osmešil.

Visokoraslemu napadalcu v letošnji sezoni ne gre nič po načrtih. Redko se vpiše med strelce, še redkeje govorimo o njegovih dobrih predstavah. Tokrat lahko zapišemo, da je bil Edin Džeko glavni junak Rome ob visoki zmagi (5:0) nad Palermom, bosanski reprezentant je namreč dosegel dva zadetka, prispeval pa je še dve asistenci.

Vendar še preden se je strelsko razigral, je imel Džeko pri izidu 0:0 v 28. minuti priložnost, ki je igralec njegovega kova ne bi smel zgrešiti. Pravzaprav je ne bi smel zgrešiti noben nogometaš, ki se resno ukvarja z nogometom. Maicon je namreč iz desne strani poslal fantastičen predložek po tleh proti Džeku, vratar žoge ni uspel odbiti, bosanski napadalec je okroglo usnje dobil na razdalji treh metrov od gola, potisniti bi ga moral v prazno mrežo, toda namesto tega je žogo zadel tako slabo, da je odšla 3 metre mimo vratnice.

Njegovo neverjetno zgrešeno priložnost si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.