© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
22.02.2016 10:20:08

Trener Kevina Kampla sodnika "poslal" v slačilnico (video)

Arhiv Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen je moral včeraj v derbiju 22. kroga nemškega prvenstva priznati premoč Borussii, "zvezda" večera pa je bil trener Kevina Kampla Roger Schmidt.

Borussia je na gostovanju v Leverkusnu slavila z 1:0, pod edini zadetek na srečanju pa se je vpisal Aubameyang. Mrežo domačih nogometašev je zatresel v 64. minuti, kmalu zatem pa je moral sodnik Felix Zwayer prekiniti obračun. Toda ne zaradi razgrajanja navijačev, ampak zaradi domačega trenerja Rogerja Schmidta.

Slednjega je glavni delivec pravice zaradi neprimernega vedenja poslal v slačilnico, toda Schmidt se je uprl. Zelenice ni želel zapustiti, zato se je Zwayer odločil, da bo prekinil obračun. Nato je sam na presenečenje vseh navzočih odkorakal v slačilnico in se vrnil, ko je igrišče zapustil Schmidt.

Obračun se je po desetih minutah premora vendarle nadaljeval, izid pa je do konca ostal nespremenjen. Slovenski reprezentant Kevin Kampl je proti nekdanjemu moštvu igral v prvem polčasu in prejel rumeni karton, v drugem pa je moral mesto na zelenici prepustiti Ramalhu.