© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.02.2016 09:57:10

Edinstvena kazen: navijači na tekmi nasprotnikovega podmladka! (video)

Najbolj zvesti navijači italijanskega drugoligaša Avellina so si privoščili potezo, o kateri govori vsa država in s katero so na izjemo domiseln način kaznovali svoje ljubljence.

Navijači Avellina veljajo za izjemno vroče in fanatične, očitno pa so nekaj posebnega v vseh pogledih. Tako kot na vsa gostovanja so tudi na eno najbolj oddaljenih v Novaro pripotovali v relativno velikem (sploh za drugoligaške razmere) številu, glasno podprli svojo ekipo, nato pa ji močno zamerili njeno izjemno slabo predstavo.

Avellino, klub z juga Italije, je na skrajnem severu škornja odigral obupno in nekaj minut pred koncem tekme proti domači Novari zaostajal z izidom 1:4 , ko je bilo navijačem dovolj. Ker se ekipa ni trudil in ker je bil visok poraz neizbežen, so zapustili stadion, s tem pa njihovega protesta nikakor še ni bilo konec.

Skupina najbolj fanatičnih privržencev je namreč na drugem koncu športnega parka poiskala tekmo Novarinega podmladka, pravzaprav otroške ekipe tega kluba. Navijači so se postavili ob igrišče in, kot bi šlo za pravi obračun na pravem stadionu glasno peli ter navijali vse do konca srečanja.

avellino

Otroci so bili sprva šokirani, nato pa je bila, tako kot poteza navijačev Avellina, tudi njihova reakcija neprecenljiva. Po koncu so edinstvene obiskovalce pozdravili, nekaj fantkov pa jih je celo želelo nagraditi z dresi. Ki pa jih seveda niso smeli zmetati med navijače, saj jim vodje mladinskega pogona tega vendarle niso mogli dovoliti.