© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.02.2016 08:51:14

Lionel Messi je dober za instagram in milijon všečkov

Reuters

Ukrajinski zvezdnik Andrij Jarmolenko pojasnil, zakaj bi raje kot za Barcelono igral za koga drugega.

Čeprav Andrij Jarmolenko že nekaj časa velja za enega najbolj vročih nogometašev na Stari celini, o čemer smo se lahko v dodatnih kvalifikacijah za Euro 2016 na lastne oči lahko prepričali tudi Slovenci, je še vedno član Dinama. Klub iz Kijeva je doslej uspel kljubovati ponudbam od drugod, toda prej ali slej bo napočil trenutek, ko bo Jarmolenko le odšel drugam. Govori se, da poleti zagotovo, vprašanje le, h komu se bo preselil.

Klubov, ki se spogledujejo z njim, je menda "malo morje", bojda pa se zanj zanima celo španski velikan Barcelona. Toda Jarmolenko ni preveč naklonjen ideji, da bi se preselil na Camp Nou, precej raje bi recimo odšel k Evertonu, ki prav tako sodi med njegove oboževalce. Ukrajinec je pojasnil, zakaj razmišlja na takšen način.

"Bolje je igrati za Everton. Seveda lahko greš tudi k Barceloni, narediš dobrega 'selfija' z Messijem, objaviš fotografijo na instagramu, dobiš milijon všečkov in si zadovoljen sam s sabo. Toda nisem eden takšnih," pravi 26-letnik, ki je za Ukrajino odigral 55 tekem in zabil 22 golov, ter nadaljuje: "Mene zanima le redno igranje tekem. Če igram, sem dan kasneje miren in nasmejan. Če ne igram, zgolj poležavam doma, sem razdražen in se takoj začnem prerekati. Če ne igram dvakrat na teden, imam preprosto preveč čustev in energije. Moji družini se v tem primeru zmeša, sem preprosto preveč tečen." Iskreno, ni kaj.