© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.01.2016 22:25:18

Ena, dve, tri, štiri ... Ben Arfa s fantastično tehniko preigral štiri tekmece (video)

Reuters

Da je Hatem Ben Arfa mojster svojega poklica, ni nobenega dvoma. Mnogi pravijo, da bi bil eden izmed najboljših nogometašev na svetu, če ne bi bil tako muhast in vihrav, vsake toliko pa dokaže, zakaj spada med najboljše driblerje v svetu nogometa.

Pred začetkom letošnje sezone se je 28-letni napadalni vezist iz Newcastla preselil nazaj domov, v Francijo, kjer je podpisal pogodbo s prvoligašem iz Nice. V rdeče-črnem dresu pa Ben Arfa v letošnji sezoni naravnost blesti in je v tem trenutku celo peti strelec ligue 1.

Ob dobrih igrah prvega zvezdnika gre v letošnji sezoni odlično tudi Nice, ki je trenutno celo na tretjem mestu v ligi. Že včeraj so odigrali svojo tekmo 21. kroga in se pomerili z Angersom ter slavili z 2:1, oba zadetka pa je (oba iz enajstmetrovke) prispeval prav Ben Arfa.

Francoski nogometaš, ki je v svoji karieri zbral tudi 15 nastopov za reprezentanco Francije, je bil nerešljiva uganka za obrambo Angersa, v enem trenutku pa je prikazal vso svoje tehnično znanje, ko je z nekaj fantastičnimi potezami preigral kar štiri tekmece.

Mnogi že pravijo, da bo ta "dribling" eden izmed kandidatov za preigravanje leta, mi vam ga ponujamo v videoposnetku.