© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.01.2016 08:24:52

Iličićeva nuna navdušila Italijo: Grem, tudi bog jim ne more pomagati! (video)

Zaključek obračuna Fiorentine in Lazia je med drugim postregel z nadvse nenavadnim prizorom na tribunah.

Čeprav so v sodniškem podaljšku tekme, na kateri je imela Fiorentina našega Josipa Iličića priložnost vsaj začasno skočiti na vrh lestvice serie A, padli kar trije zadetki, je zelo posebna navijačica videla zgolj enega. Vijoličasti so znani po tem, da jih s tribune za posebne goste pogosto spremljajo tudi predstavnice cerkve, ena od mlajših pa se je tokrat preprosto preveč razburila. 

Čeprav uči o veri in potrpežljivosti, ni pokazala ne en ne druge, ko je Lazio v 92. minuti sredi Firenc povedel z 2:0. Pa ne samo da ni pokazala tega, nuna se je vidno razburila. ne bomo je obtožili, da je v sebi zaklela - bog ne daj -, je pa domače nogometaše zagotovo poslala nekam, kamor jih pač sme poslati. 

Ob tem se je skorajda ihtavo dvignila s svojega sedeža in odvihrala s tribune, kot bi želela sporočiti, da jim zdaj tudi bog ne more pomagati. Pri tem so jo ujele televizijske kamere in posnetek, ki ga najdete spodaj, je postal prava italijanska uspešnica na temo brezmejne ljubezni do nogometa.

Kot rečeno, nuna je zamudila kar dva zadetka, kajti Fiorentina je znižala na 1:2 in poskrbela za nekaj napetosti, nato pa je Lazio zadel še tretjič. A če gledamo pod črto, je gospa vendarle imela prav, kajti njeno moštvo ni doseglo želenega.