© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.01.2016 11:39:08

Zvezdniški prekršek z otroškega igrišča (video)

Poleg vsega ostalega je v nogometu treba znati rudi narediti prekršek. Sicer se lahko osmešiš tako zelo, kot se je zvezdnik PSG-ja.

Italijanski vezist Marco Verratti je znan kot organizator igre, ki mu prekrški ne gredo najbolje od rok, za nameček pa je tudi malce počasnejši, kot bi si želel. Zato se je na prvi tekmi francoskega prvenstva v drugem delu sezone znašel v precej neprijetnem položaju. In se dejansko osmešil. 

V dvoboju PSG-ja in Bastie so gostje krenili v protinapad, zdel se je nevaren, Verratti pa ni vedel, kaj storiti. Zato se je odločil za prekršek, kakršnega na profesionalnih zelenicah ne vidimo, zato pa se ga zagotovo spomnite z igrišča pred osnovno šolo. Akcijo je resnično zaistavil na način, ki je naletel na vsesplošen smeh in zgražanje. 

Nekateri celo menijo, da bi moral za absurden vložek prejeti še kaj več kot rumeni karton. Težko je reči, poglejte si posnetek in presodite sami. Je pa pod črto mladeniču treba priznati, da je akcijo ustavil in da je nekaj prispeval h končni zmagi 2:0.