© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
07.01.2016 20:12:29

Težavam v Chelseaju ni videti konca

Reuters

Zdi se, da v tej sezoni v Chelseaju ni nič tako kot bi moralo biti. Glavni razlog za to so seveda rezultati, ki niso niti približno taki kot si jih vsi, ki pesti stiskajo za modre, želijo.

Igralci so zaradi tega precej nervozni, kar se je dobro videlo tudi na današnjem dopoldanskem treningu, na katerem sta si "v lase skočila" Diego Costa in Oscar.

Guus Hiddink svoje fante intenzivno pripravlja na nedeljski obračun tretjega kroga FA pokala s tretjeligašem Scunthorpom. Zagnanost na treningu je bila na visoki ravni, po poročanju otoških medijev se je to dalo občutiti že na daleč. V nekem trenutku pa je prišlo do neljubega dogodka, ko je Oscar španskega reprezentanta ustavil z grobim prekrškom.

Seveda mu slednji nikakor ni ostal dolžen, "grobijanu" je vrnil na enak način, ampak pri tem "zaračunal" še nekaj obresti. Fanta po incidentu nista mogla brzdati čustev, izmenjala sta si nekaj sočnih besed, potem pa so ju ločili soigralci in trenersko osebje, ki so na ta način preprečili morebitno fizično obračunavanje.

Očividci pravijo, da jo je slabše odnesel Oscar. Viri blizu kluba pa se trudijo, da bi navijače pomirili z besedami, da sta se glavna akterja zgodbe nato ohladila in po koncu treninga skupaj odšla proti slačilnici ...

To nikakor ni prvi incident, v katerega je bil vpleten Diego Costa, nekateri mu celo zamerijo, da je prav on (skupaj z Edenom Hazardom in Cescom Fabregasom) kriv, da je moral Stamford Bridge zapustiti Jose Mourinho. Po Portugalčevem odhodu je bil zato pred domačim dvobojem s Sunderlandom deležen žvižgov Chelseajevih navijačev. Nov neljubi dogodek pa nikakor ne bo imel pozitivnega vpliva na njegovo priljubljenost med privrženci.