© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
db
db
30.12.2015 12:29:28

Lastniki Leicestra navijačem zastonj delili pivo (foto)

Reuters

Za Leicestrom je fantastično leto v tekmovalnem smislu, kar so na stadionu King Power znali lepo proslaviti.

Leicester City je v torek zvečer gostil Manchester City in z remijem (0:0) padel na drugo mesto v premier ligi, kar pa nikakor ni razlog za paniko. "Lisjaki" so bili pred letom dni v praktično diametralno nasprotnem položaju: zasedali so zadnje mesto na lestvici, sedaj pa imajo minimalen zaostanek zgolj za vodilnim Arsenalom.

V drugem delu lanske sezone se je Leicester s serijo zmago zavihtel do mest, ki prinašajo obstanek, v letošnji pa niza izjemne izide in preseneča globalno nogometno javnost.

Vse skupaj so na stadionu King Power na zadnji tekmi leta znali proslaviti. Že pred srečanjem so navijači dobili zastonj pivo, kar je bilo seveda pozdravljeno s strani pristašev modrih. Za mlajše od 18 let je bila na razpolago voda.

TAJCI ODPRLI MOŠNJO
Leicester je v lastništvu tajskih poslovnežev, eden glavnih partnerjev kluba pa je podjetje Singha Beer, v katerem ima vodstvo "lisjakov" lastniški delež.

"V letu 2015 je bilo toliko vrhuncev - sijajen vzpon v lanski sezoni, fantastičen uvod v letošnjo, rušili smo klubske rekorde, rekorde premier lige. To so trenutki, ki nas bodo še dolgo spremljali. Bili ste velik del Leicester Cityja in v leto 2016 gremo v boljši kondiciji kot kadarkoli," je navijačem sporočil podpredsednik kluba Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Galerija