© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.12.2015 08:21:26

V Handanovićevi slačilnici (skoraj?) pretep med trenerjem in igralcem

Nogometaši Interja si vključno s slovenskim vratarjem očitno niso zaželeli posebej lepih praznikov. Vse bolj se zdi, da so se razšli na povsem drugačen način.

Kot so ekskluzivno razkrili kolegi pri La Gazzetti dello Sport in kot ni uspelo zanikati nikomur (ravno nasprotno, v 24 urah od razkritja so se pojavile dodatne govorice), se je tekmovalno leto 2015 za milanski Inter končal zelo vroče. Ob porazu proti Laziu je očitno pošteno zavrelo v slačilnici, v glavnih vlogah pa sta bila trener Roberto Mancini in črnogorski nogometaš Stevan Jovetić

Veliko napetosti je bilo že pred tekmo, ko nekaterim igralcem ni bilo všeč trenerjevo spreminjanje začetna postave in ko se je strateg nad njimi znesel tudi zaradi premalo zagrizenega ogrevanja. "Niste še na dopustu," jih je med drugim nahrulil, vse skupaj pa se je še poslabšalo, ko so se po zelo slabem prvem polčasu vrnili v garderobo. 

Tedaj je med Mancinijem in Jovetićem prvič preskočilo, ko je trener igralca, s katerim je bil še posebej nezadovoljen, želel takoj zamenjati, a si nato premislil in mu dal še eno priložnost. Strasti so se za silo pomirile, toda Mancini je Jovetića nato zamenjal po le nekaj minutah drugega polčasa, in ko je Inter tekmo na koncu izgubil, slabe volje ni manjkalo. 

Celo do te mere, da sta se glavna junaka zgodbe najprej glasno pogovarjala, nato začela druga na drugega vpiti, za tem pa z odrivanjem, prerivanjem in gestami začela kazati vse znake, da se bosta spoprijela fizično. In bi menda tudi se, če Jovetića ne bi odvlekel srbski soigralec Adem Ljajić, medtem ko je Mancinija držal kolumbijski vezist Fredy Guarin

Slačilnica se je pri tem prav nič v prazničnem duhu povsem razdelila, saj so nekateri nogometaši vključno s prav tako nezadovoljnim Ljajićem nazorno potegnili z Jovetićem, medtem ko so se drugi postavili na stran trenerja in se nad Črnogorcem besedno znesli. Na kateri strani je bil in je Handanović, nismo uspeli izvedeti. Morda pa si lahko mislite sami.