© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.12.2015 18:58:28

Oblakov Atletico Diegu Costi: Ne odpiraj naših vrat, mrzlo piha!

Pojavile so se govorice, da bi se brazilsko-španski napadalec Diego Costa utegnil vrniti k Atleticu. Govorice, ki so naletele na sila oster odziv.

Nekateri so govorili in pisali o tem, da bi bil Atletico pripravljen ponuditi zatočišče svojemu nekdanjemu zvezdniku, ki je bojni nogi z Josejem Mourinhem in mu v letošnji sezoni pri Chelseaju nasploh nikakor ne gre. Predvsem če bi Chelsea res kupil Antoina Griezmanna, bi po teh zagotovilih del kupnine lahko predstavljal prav napadalec španske izbrane vrste.

No, če je verjeti predsedniku kluba, pri katerem tako zelo blesti naš vratar Jan Oblak, se lahko zgodi marsikaj, ne more pa se zgoditi Costova vrnitev. Enrique Cerezo je namreč zelo določno nastopil proti takim govoricam in dal nadvse jasno vedeti, da je odnos kluba do tega nogometaša precej drugačen kot do brazilskega bočnega branilca Filipeja Luisa.

Ta je v Chelsea prestopil skupaj s Costo, a se je že po enem letu vrnil in ponovno igra za Atletico. Kar njegov rojak več kot očitno ne bo. "Costa naj nikar ne odpira naših vrat. Čim bolj tesno naj jih zapre, saj je prišla zima in od zunaj ves čas mrzlo piha," je bil Cerezo zelo slikovit in kristalno jasen.