© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
09.12.2015 13:29:41

Sturridge spet na seznamu poškodovanih

Daniel Sturridge
Daniel Sturridge
Reuters

Trener Liverpoola Jürgen Klopp znova ne bo mogel računati na Daniela Sturridgea.

Napadalec Daniel Sturridge je, odkar je oktobra nemški strateg Jürgen Klopp prevzel klop rdečih, zaradi poškodb kolena in stopala nastopil le trikrat. Po novi poškodbi, v nedeljo si je ob porazu z Newcastle Unitedom poškodoval stegensko mišico, bo znova odsoten nekaj tednov.

Klopp je sicer prejšnji mesec o odsotnostih 26-letnega napadalca dejal, da bo moral Sturridge ločiti med bolečino in pravo bolečino.

Nekdanji igralec Manchester Cityja in Chelseaja je večji del minule sezone preživel zunaj igrišč, maja pa je šel pod kirurški nož zaradi težav s kolkom ter bil potem znova odsoten dodatne štiri mesece. Napadalec je v tej sezoni odigral le šest tekem ter zabil štiri gole.

INGS ŽE KONČAL SEZONO
S tem težav za Kloppa še ni konec, saj ne more računati niti na Dannyja Ingsa, ki bo bržkone izpustil celotno sezono zaradi raztrganih kolenskih vezi, v konici napada brez kakšnih zdravstvenih težav in v polni pripravljenosti sta tako le dva uveljavljena napadalca Christian Benteke in Divock Origi.

Liverpool je trenutno na osmem mestu v razvrstitvi angleške premier league, ima devet točk manj od vodilnega Leicester Cityja.