© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
17.11.2015 16:46:15

Nezaslišano: S penisom nad sodnico

V Španiji je prišlo do bizarnega dogodka, v katerega je bil vpleten gledalec, za katerega se je izkazalo, da je v resnici nogometaš.

Konec tedna je bil v španskem regionalnem tekmovanju na sporedu obračun med Abesom in Gabio, prav gotovo pa ta tekma ne bi požela toliko pozornosti, če v 80. minuti obračuna ne bi prišlo do bizarnega dogodka.

Deset minut pred koncem dvoboja je na igrišče namreč pritekel gledalec, ki je načrtoval napad na stransko sodnico. Pri tem je bil tudi uspešen, toda sporno je bilo predvsem "orožje", s katerim se je spravil nad nič hudega slutečo delivko pravice.

Ko je preskočil ograjo in pritekel na zelenico, je iz hlač povlekel svojega korenjaka. Nato se je spravil nad sodnico in jo nekajkrat s penisom celo udaril. "V 80. minuti je na igrišče pritekel gledalec, se približal stranski sodnici in jo udaril s penisom, ki ga je že pred tem izvlekel iz hlač," je v poročilu po tekmi zapisal glavni sodnik Jesus Lorenzo Rodriguez.

Toda zadeva je dobila povsem nove razsežnosti, ko se je izkazalo, da ne gre za navijača omenjenih ekip. Šlo naj bi za nogometaša kluba, ki igra v istem regionalnem tekmovanju, a brani barve drugega kluba. "Na sebi je imel dres kluba Céltic de Pulianas, spoznal bi ga pa tudi brez dresa, saj sem mu že večkrat sodil," je še pristavil glavni sodnik, ki je vodilnim posredoval tudi ime in priimek huliganskega nogometaša.