© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
pp
pp
30.10.2015 14:07:01

Barcelona za mnoge želja in cilj, zanj ne

Cristian Tello
Cristian Tello
Reuters

Igrati za Barcelono so želje in sanje marsikaterega nogometaša, ki začenja svojo pot. Cristian Tello je to že okusil, a ga vrnitev v Katalonijo ne zanima.

Cristian Tello je svojo športno pot začel v lokalnem klubu CF Can Rull, a hitro prestopil v znamenito Barcelonino nogometno šolo. Tam se je razvijal in postopoma napredoval v prvo ekipo, kjer pa nikoli ni dobil prave priložnosti. Pred sezono 2014/15 se je za dve leti na posodo preselil na Portugalsko k Portu. Po koncu te sezone se pogodba o posodi izteče, Tello pa se bo moral vrniti v Barcelono, vendar pa mu takšen scenarij ne diši najbolj.

''S Tellom sva Barceloni že sporočila, da se ne želi vrniti na Camp Nou. Kot vem, pa je Barcelona ekipa, ki v svoji garderobi ne želi imeti igralcev, ki se ne vidijo pri njej. In prihodnost Tella ni v Barceloni,'' je sporočil zastopnik 24-letnega nogometaša, in nadaljeval: ''Tello si želi ostati v Portu. To ne govorim le zato, da bi ga skušal prikazati v dobri luči. Porto je njegova prva izbira, na mizi pa ima še nekaj ponudb. A potrebno bo počakati, kaj bodo dejali Portugalci.''