© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.09.2015 16:06:19

Mourinho po novem porazu: Kritizirajte mene

Reuters

Chelsea ne najde poti iz krize.

Angleški aktualni prvak Chelsea ne najde poti iz krize. Po današnji tekmi petega kroga premier lige je še zmeraj pri skromnih štirih točkah, zadnji poraz mu je danes zadal Everton (3:1).

Portugalski trener Jose Mourinho ni ravno najbolj zadovoljen. To je dal jasno vedeti že pred začetkom obračuna, ko ni želel več odgovarjati na vprašanja novinarja in mu zabrusil, da vse skupaj predolgo traja. 

Chelsea je moral nato priznati visok poraz Evertonu, za katerega je vse tri zadetke dosegel Steven Naismith, pod edini zadetek gostov pa se je s pravo mojstrovino podpisal Nemanja Matić (spodnji video).

Mrki Mourinho je bil po srečanju na presenečenje mnogih precej miren, odgovornost za poraz pa je (tokrat) prevzel nase. "Moji igralci si zaslužijo več, kot dobijo. Imeli smo popolno kontrolo v prvem polčasu, v drugem smo se trudili, ampak pač ni šlo. Oni so zadevali, mi pa streljali na gol. Jaz sem tisti, ki mora prevzeti odgovornost, kritizirajte mene in ne mojih igralcev. Z njimi sem popolnoma zadovoljen," je dejal Mourinho, ki bo v primeru zmage Cityja za prvim mestom zaostajal že za neverjetnih enajst točk.