© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.09.2015 08:46:22

Messijeva družina večja za enega člana

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je pred današnjo pomembno tekmo svoje Barcelone proti Atleticu v španskem prvenstvu izpustil petkov trening.

A mu trener in soigralci zaradi tega niso zamerili, saj je imel za odsotnost dobro opravičilo - rodil se mu je namreč drugi otrok. Njegova družina je sporočila, da je sinu ime Mateo.

Novico o rojstvu drugega otroka Lionela Messija je z navijači na družbenih omrežjih prvi delil Messijev brat, ki je zapisal, da so vsi presrečni in se veselijo rojstva Matea Messija. Mali Mateo je drugi sin 28-letnega Argentinca, ki se je rodil v zvezi z Antonello Roccuzzo, njegov starejši bratec Thiago bo letos star tri leta.

Messi je tako v zadnjem mesecu prestižni nagradi, ko ga je krovna nogometna zveza Uefa razglasila za najboljšega igralca v Evropi v prejšnji sezoni, dodal še novo pomembno poglavje v osebnem življenju.

Prav veliko očetovskega dopusta pa Messi le ne bo dobil, saj je trener Barcelone Luis Enrique že napovedal, da računa na prvega zvezdnika blaugrane na tekmi z Atleticom.