© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.09.2015 15:31:02

Okrepitev s poškodovano roko. Ker si je tako močno želel priti ...

Betis je skupaj s svojimi navijači navdušeno pozdravil vrnitev izgubljenega sina Joaquina Sancheza, ki pa ne more trenirati zaradi najbolj nenavadnega razloga.

Joaquin je zrasel pri Betisu, preden se je leta 2006 podal na poklicno popotovanje po Španiji in ga končal v Italiji. V karieri niti približno ni dosegel tistega, kar so mu na začetku stoletja napovedovali kot velikemu talentu, to poletje pa se je pri 34 letih na vsak način želel vrniti k matičnemu klubu. Kako zelo si je želel? Zelo, zelo.

In ko pravimo zelo, zelo, lahko to podkrepimo. Ko se je objokani Joaquin prikazal pred evforičnimi 20 tisoč navijači na domačem stadionu v Sevilli, se je prikazal z debelo obvezo na desni roki. Obvezo, zaradi katere za zdaj tudi še ne more povsem normalno trenirati in ki jo je dobil prav zaradi želje po vrnitvi.

Kot v še nekaterih primerih je namreč pri pogajanjih med Fiorentino in Betisom šlo na tesno, časovna stiska je bila velika in lahko bi se končalo s propadlim prestopom. Joaquin pa je bil zaradi tega tako zelo nervozen, da je v nekem trenutku, ko je naletel na izklopljen telefon svojega zastopnika, z roko močno udaril ob mizo, prevrnil stol in se poškodoval.

"Preprosto nisem vajen, še nikoli v življenju nisem udaril nikogar in ničesar. Nič čudnega, da sem se poškodoval," je ob tem dejal nekdanji španski reprezentant, ki pa je ne glede na vse najbolj vesel, da je do prestopa na koncu prišlo in da bo ponovno lahko zaigral za Betis. Ko se bo, kakopak, pozdravila roka.