© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.08.2015 16:17:53

Zgrešil žogo in prerezal mišico

Prijateljska tekma med urugvajskim Nacionalom in argentinsko Boco se je za neega od nogometašev iz Montevidea končala nadvse nesrečno.

Težko je reči, da dogodek na prijateljski tekmi ni bil prav nič prijateljski, pa čeprav so mnogi mnenja, da bi moral biti nogometaš Boce Nicolas Colazo bolj previden. Je pa dejstvo, da ni šlo za katerega od brutalnih prekrškov, temveč za precejšnjo nesrečo, v kateri jo je skupil Carlos De Pena

Colazo je, kot lahko vidite v posnetku, z vso močjo skušal izbiti žogo na sredini igrišča, pri tem povsem zgrešil okroglo usnje in namesto njega na polno zadel nasprotnega nogometaša. Takoj je bilo videti, da je bil trk silovit in da je De Pena obležal v bolečinah, vendar pa je bilo nemogoče oceniti, za kako hud udarec in posledično poškodbo je šlo. 

Pozneje, ko so urugvajca prepeljali v bolnišnico, je postalo jasno, da je Argentinec z vso močno potegnil po njegovi nogi s podplatom nogometnega čevlja in povzročil redko videno raztrganino. Pogumni De Pena, ki ne kuha posebne zamere, pa je še pred obsežnim šivanjem objavil fotografijo poškodbe na socialnih omrežjih.