© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.08.2015 08:24:54

Bolaños in njegov "bolan" zadetek

Ekvadrodskemu zvezdniku Luisu Bolañosu, ki je specialist za čudaške gole, je ponvono uspelo nekaj nenavadnega. No, tokrat mu je uspelo nekaj še posebej neverjetnega.

Na tekmi ekvadorskega prvenstva, ki jo je njegovo moštvo z imenom Deportivo Cuenca odigralo proti ekipi z imenom Universidad Catolica, je suhljati vezist na poti do zmage dosegel hat-trick. Prav tretji zadetek, s katerim je ta svoj dosežek zaokrožil, pa spada med najbolj nevsakdanje in atraktivne v tem nogometnem letu. 

Ko je ob dolgi podaji v napada soigralec z glavo podaljšal žogo do Bolañosa, si nihče ni mislil, da bi nogometaš utegnil poskusiti s čim podobnim. In nekateri še vedno mislijo, da sploh ni poskusil s strelom na gol, temveč da je šlo za veliko srečo. Spet drugi pa so prepričani, da si je zamislil natanko to, kar je izvedel.

Kaj mislite vi? Je Luis želel na tak način streljati s peto in doseči resnično, če se izrazimo v skladu z njegovim priimkom, "bolan" zadetek? Pogletje si posnetek, ki je obnorel Ekvador ter se kot požar širi po svetu, in presodite, ali gre za mojstrovino največjih razsežnosti ali za nezemeljsko srečo.