© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.05.2015 08:47:42

Kje je bil pa Bale?

Real Madrid je moral na prvi tekmi polfinala lige prvakov priznati premoč Juventusu, največ kritik in posmeha pa je bil (spet) deležen Gareth Bale.

Iz vrst madridskega Reala je bil še največ kritik deležen najdražji nogometaš v zgodovini Gareth Bale, ki je bil v Turinu praktično nenevaren. Pripravil ni niti ene resne priložnost, prav nobena nevarnost pa ni bil niti za vratarja Gianluigija Buffona.

Zato ne čudi, da je nogometaš Reala med in po obračunu postal tarča posmeha na družabnih omrežjih. Nekateri so le kritizirali njegovo predstavo in zraven pripisali kakšno sočno besedo, spet drugi so bili nekoliko bolj domiselni.

bale
Stavniška hiša Paddy Power je celo ugotovila, da so njegove predstave povezane z dolžino las. "Daljše kot ima, slabši je," so zapisali. Eden od uporabnikov je na twitter objavil njegov portret, zraven pa pripisal: "Ali ste morda videli tega fanta? Pogrešan je od tega večera."


Še najbolj "zaskrbljena" je bila ena od deklet, ki je objavila (zgornjo) fotografijo oklepnika in namignila, da bo potreboval takšno vozilo za pot proti domu. Glede na to, da so se vročekrvni navijači Reala že nekajkrat znesli nad jeklenimi konjički svojih ljubljencev, bi bil takšen prevoz morda še najboljša izbira za Bala.

Toda Valižan ni bil edini, ki so si ga privoščili na družabnih omrežjih. Zaradi težav s poškodbami je trener Reala Carlo Ancelotti vlogo vezista namenil centralnemu branilcu Sergiu Ramosu, ta poteza pa se mu tokrat ni najbolj obrestovala. Mimo njegov številnih netočnih podaj ni mogel nekdanji angleški nogometaš Gary Lineker, ki je dejal: "Sergio Ramos danes ne bi mogel podati niti plastenke z vodo."