© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.04.2015 16:17:52

Guardiola nadrl še delavce (video)

Kaj se dogaja s Pepom Guardiolo? Katalonski strokovnjak je v zadnjem času zelo živčen, kot kaže pa je njegov novi hobi postalo prerekanje.

Pisali smo že, da je münchenski Bayern ostal brez svoje zdravniške službe, po tem ko naj bi se vodja zdravniške službe, legendarni Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt sporekel z generalnim direktorjem kluba Karlom-Heinzem Rummeniggejem in predvsem Guardiolo, ki je zdravniku očital neustreznost predpisanih terapij za poškodovane igralce, zdaj pa je na svetovnem spletu zaokrožil nov videoposnetek, ki dokazuje, da je nekdanji trener Barcelone v zadnjem času zelo živčen.

Pred prvim četrtfinalnim obračunom v ligi prvakov proti Portu se je Guardiola sprl z delavci, ki so skrbeli za zelenico na stadionu Dragao. Očital jim je, da niso dovolj angažirani, da na delovnem mestu spijo, da skratka svojega dela ne opravljajo vestno. S ciničnim nasmehom in gestikulacijami jim je to zelo nazorno povedal. Čeprav so se delavci potem zganili in začeli odpravljati pomanjkljivosti, je Pep še naprej gestikuliral, da vse skupaj počnejo prepočasi. 

Zanimiv prizor si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.