© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
25.03.2015 19:47:14

(Pre)tirano slavje se jim je maščevalo (video)

vszi

Komedija zmešnjav. Tako bi lahko na najkrajši način opisali dogajanje na tekmi mozambiškega Ferroviaria in zambijskega K-Starsa.

Nogometaši Ferroviaria so povedli z uspešno izvedenim prostim strelom. Sledilo je skoraj neverjetno slavje, fantje so plesali, delali premete, salte ... Veselje na igrišču je bilo nepopisno. Vse skupaj je na trenutke že močno spominjalo na gimnastično tekmovanje na parterju.

Ampak to še ni bilo vse. Večina fantov v modrih dresih je nato odšla še pred tisti del tribune, kjer so se zbrali njihovi navijači, in nadaljevala z rajanjem.

Takih je bilo osem. Le trije so ostali nekje na sredini igrišča in so soigralcem kazali naj se tudi oni vrnejo na svoja mesta. Dejstvo je, da so bili vsi že na svoji polovici, kar pomeni, da je tekmec lahko nadaljeval igro s sredine igrišča.

Seveda so nogometaši K-Starsa izkoristili zmedo v nasprotnem taboru. Hitro so postavili žogo na center, izvedli začetni udarec in s takojšnjim strelom v prazno mrežo izid izenačili.

Medtem ko so se Mozambičani držali za glave in se prerekali, kdo je kriv za zadetek, se je slavje povsem razumljivo že preselilo na zambijsko stran. Lahko bi rekli, da se je še enkrat več pokazalo, kako kratka je pot od junaka do bedaka.