© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
25.03.2015 18:58:43

Rekonvalescent Rodriguez si je dal duška (video)

vszi

Skoraj vsi nogometašli članske ekipe Reala so v teh dneh zapustili stadion Santiago Bernabeu, saj so člani različnih reprezentančnih selekcij.

Eden redkih, ki je v času reprezentančnega premora ostal v klubu, je James Rodriguez, ki se počasi vrača po poškodbi. V začetku prejšnjega meseca je prestal operacijo stopala, ki ga je za približno mesec in pol oddaljila od nogometnih zelenic. Za osvežitev spomina lahko omenimo, da si je 23-letni Kolumbijec takrat v dvoboju s Sevillo zlomil kost v desnem stopalu.

Če bi sodili po posnetkih, ki prihajajo iz Madrida, je poškodba očitno že stvar preteklosti. Rodriguez je namreč na treningu počel vragolije, ki mu jih zdravniki skoraj zagotovo ne bi "predpisali", če ne bi bil nared za največje napore.

Kolumbijec s svojim pristopom k vadbi nikakor ni bil videti kot nekdo, ki se vrača po poškodbi. Te navadno še nekaj časa pustijo svoje sledi v razmišljanju, tako da igralci podzavestno nekoliko bolj previdno pristopijo k zadanim nalogam. Ampak to ne velja za Rodrigueza, kar je pokazal z akrobacijami na treningu z rezervisti madridskega kluba.