© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.02.2015 19:40:31

Camp Nou: Cristiano je pijanec

Barcelona je v nedeljo zlahka opravila z Levantejem, za nekaj skrbi pa je poskrbelo vodstvo španske lige, ki je obračun na Camp Nouu vzelo pod drobnogled.

Na vsakem obračunu španske lige je prisoten tudi poseben poročevalec, ki spremlja dogajanje na tribunah. Nič drugače ni bilo v nedeljo na Camp Nou, kjer so domači nogometaši gostili Levante.

Gostitelji so zabeležili novo visoko zmago, nekaj pozornosti poročevalca pa je pritegnil del navijačev, ki je vzklikal "Cristiano es un borracho". To sicer ne bi bilo nič takšnega, če ne bi šlo za sovražni govor, v prevodu namreč to pomeni Cristiano je pijanec.

Seveda so imeli navijači Barcelone v mislih prvega zvezdnika največjega tekmeca iz Madrida, ki bo moral očitno še nekaj časa poslušati očitke na račun zabave za 30. rojstni dan. Kot je znano, se je Cristiano Ronaldo te zabave udeležil v družbi nekaterih soigralcev, najbolj sporno pa je bilo to, da ravno na večer, ko so nogometaši madridskega Reala visoko izgubili z Atleticom.

Kakšna kazen bo doletela Barcelono, za zdaj še ni znano, vsekakor pa si vodstvo katalonskega ponosa zaradi tega ne rabi beliti glave.