© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.02.2015 09:33:56

Občudujem Zidanovo delo

Reuters

Trener španskega nogometnega velikana Reala Madrida Carlo Ancelotti je prepričan, da bo legendarni Zinedine Zidane v prihodnosti postal trener evropskih prvakov.

Francoz je trenutno trener rezervne ekipe Reala Madrida Castille. "Ima vse kvalitete, da prevzame krmilo kluba," je na novinarski konferenci dejal Italijan.

"Občudujem Zidanovo delo, gre mu zelo dobro," je dejal Ancelotti.

Castilla sezone v tretji španski ligi ni začela najbolje, zdaj pa je našla pravo pot, ki ji je prinesla tudi rezultate in preboj na vrh lestvice. "Dela dobro za prvo leto na čelu ekipe. Castillo je popeljal do prvega mesta, mora le še nadaljevati z delom. Meni je jasno, da ima vse kvalitete za prevzem velikega kluba. To je tudi Real Madrid," je razmišljal Italijan, ki je na klopi Reala drugo sezono.

Zidanovi igralci poraza ne poznajo že štiri mesece. Še večjo prednost si lahko priigrajo v nedeljo, ko se bodo pomerili z drugouvrščenim Athleticom Bilbaom oziroma rezervno ekipo tega baskovskega moštva. Na njej naj bi debitiral tudi norveški mladenič Martin Odegaard, ki je pred dnevi med številnimi ponudbami izbral prav madridski Real.