© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
31.12.2014 20:01:30

Tevez ne namerava podaljšati

Reuters

Carlos Tevez je z desetimi zadetki najboljši strelec italijanskega prvenstva, v katerem njegov Juventus po šestanajstih krogih drži prvo mesto na lestvici.

Dvotedenski praznični premor v serie A je argentinski napadalec izkoristil za obisk domovine. Na letališču v Buenos Airesu pa je nekaj časa namenil tudi novinarjem, ki jim je zaupal marsikaj zanimivega.

Med drugim tudi to, da ne namerava podaljšati sodelovanja s trenutnim delodajalcem. "Rad bi oddelal pogodbo, ki se izteče leta 2016," je povedal 30-letni Tevez, ki je črno-beli dres oblekel julija lani. Juventus pa je Manchester Cityju takrat zanj odštel devet milijonov evrov. "Tak je moj načrt. Ne želim podaljšati pogodbe."

Argentinsko sedmo silo je zanimalo, ali se namerava vrniti v svoj matični klub Boco, ki ga je zapustil pred natanko desetimi leti. "V tem trenutku je težko karkoli reči. Igram na navjišji ravni, zato je zame najpomembneje, da sem miren in v tem uživam. Zaradi nenehnih špekulacij bi lahko znorel," je še dodal Tevez, ki je poleg omenjenih Boce, Juventusa in Manchester Cityja igral še za Corinthians, West Ham in Manchester United.