© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
25.12.2014 13:47:15

Mancini v lov za Podolskim

Reuters

Nemški nogometaš se bo morda že na začetku novega leta preselil, znašel se je tudi na seznamu želja milanskega Interja.

Da Lukas Podolski pri Arsenalu ni zadovoljen, ni skrivnost. Odkar sta poleti topničarje okrepila Alexis Sanchez in Danny Welbeck, nato pa se je po poškodbi v moštvo vrnil še Olivier Giroud, ga je trener Arsene Wenger postavil na stranske tirnice.

Podolskega, ki si ga je Arsenal leta 2012 za 11 milijonov funtov priskrbel od Kölna, na topničarje pogodba veže do konca sezone 2016, vendar pa je težko verjeti, da bo Lukas toliko časa ostal v Londonu.

Še posebej, ker na njegova vrata vztrajno trkajo. Pred kratkim se je govorilo, da ga snubijo tako pri Juventusu in pri Borussii Dortmundu, kjer bo zdaj igral slovenski reprezentant Kevin Kampl, pa je zdaj še bolj glasno na vrata potrkal milanski Inter.

Trener Roberto Mancini ga je že dodal visoko na seznam želja prestopnega roka, a Wenger hkrati pravi, da bo lahko Podolski, če bo to želel, moštvo najprej zapustil šele poleti in ne v roku meseca.

Kluba, kjer si kruh služita Samir Handanović in Rene Krhin, pa ne zanima le Podolski, temveč tudi Chelseajev igralec Mohamed Salah.